cursusprogramma seizoen 2017-2018

cursusprogramma seizoen 2017-2018

In de agenda vind je de reeds ingeplande cursussen voor het komende seizoen. De verre vervolg groep zit vol, in de overige groepen is nog instroming mogelijk. Voor al deze groepen bestaat het programma uit een gevarieerd aanbod van wisselende thema’s. Iedere les staat hierbij op zich. 

Zie het kopje cursussen voor overige cursussen die bij voldoende belangstelling (min.4 pers.) ingepland kunnen worden

Heb je als beginner zin om aan de slag te gaan maar zijn er niet genoeg gegadigden voor een basiscursus dan kun je voor €20,- een privé basisles volgen waarna je in een van de bestaande groepen kunt instromen. 

Naast mijn eigen groepen geef ik ook les in De Pauwehof (sociaal cultureel ontmoetingscentrum voor senioren) in Heemstede op dinsdagochtend en donderdagochtend om de week. Ook hier is nog instroom mogelijk. Op 30 augustus is daar open dag. Info en opgave over deze cursussen bij www.wijheemstede.nl (kopje senioren, Wij de Pauwehof)